workshop met je hond

Shiatsu voor je hond

Zelf je hond leren onderhouden en ontspannen? Leuk om te doen met je trainingsgroep, wandelmaatjes, kynologenclub, hondenschool, rasvereniging of als nest-terugkomdag.

kan je het zelf maar leren

Je hond heeft heeft te wild gespeeld of je wilt hem zo graag eens lekker laten ontspannen

Je herkent het vast wel, iets te enthousiast spel en je hond loopt een paar stapjes moeilijk en is de volgende dag wat stijf.  Je hebt niet meteen een professional nodig, maar je zou zo graag wat voor hem willen doen. Of hoe fijn zou het zijn als je hem een fijne ontspanningsmassage kan geven? Maar waar begin je en hoe doe je dat, je wilt natuurlijk niet iets fout doen. 

workshop buiten
Jij kan dit ook!

Je hond helpen goed in zijn vel te zitten

Het lichaam van je hond goed leren kennen. Voelen wanneer er iets anders is. Vertrouwen in elkaar zodat verzorging, dierenarts of trimsalon bezoek minder stress oplevert. Onderhoud geven aan je hond zodat hij zijn lichaam goed blijft gebruiken. Ideaal om je sportende hond te ondersteunen en natuurlijk heel fijn om samen te ontspannen. 

 

Zo kun je dit leren

Een leuke en leerzame workshop

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de basis van Shiatsu. Zo leer je doormiddel van deze techniek je hond te ontspannen en van neus tot staart los te maken en de doorbloeding te stimuleren.  Alle handgrepen doe ik voor en vervolgens pas je deze toe op je eigen hond. Ook krijg je de theorie mee op papier in de vorm van foto’s en tekst zodat je ook gemakkelijk thuis aan de slag kunt gaan. Zie je het overigens niet zitten om in een groepje aan de gang te gaan of zit jouw hond niet graag tussen andere honden? Alle workshops zijn ook online te volgen. bekijk ze hier

Foto's tijdens workshops

Hier zie je foto’s van deelnemers en hun honden tijdens workshops. 

Wat anderen zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

meridianen

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur gerust een berichtje.