Bekijk de mogelijkheden voor jezelf

Shiatsu voor jezelf

Wil je zelf eens ervaren wat je dier nu voelt tijdens een Shiatsu behandeling? Wil je lekker ontspannen of zit je wat vast? Lees dan snel verder!

Tja zelf zit je ook wel een beetje vast

Zorg voor jezelf, dan kun je ook goed voor je dier zorgen!

Je dier is je alles, en daar heb je ook alles voor over. Maar vergeet je jezelf niet he! Heel belangrijk, de ruiters onder ons zullen snappen dat als je zelf vast zit in bijvoorbeeld je schouders, je paard ook niet fijn kan lopen als jij niet lekker meebeweegt. Maar weet je hoeveel honden dezelfde klachten hebben als hun eigenaar? Heel veel! Dus zorg ook goed voor jezelf en boek een behandeling! Of je nu alleen nieuwsgierig bent naar hoe het voelt wat ik bij jouw dier doe of dat je het gewoon nodig hebt. En wist je dat als je een spaarkaart hebt voor bijvoorbeeld je hond en/ of paard je zelf ook mee mag doen op deze kaart? 

Je auto krijgt onderhoud, maar met je lichaam moet je, je hele leven doen

Los en ontspannen

Weg met die stress en gespannen spieren! Hoe lekker is het om even te kunnen ontspannen zodat je daarna weer fijn te paard zit of kan genieten van jouw hond? Dit is echt een reden waarom ik ook de humane behandelingen aanbied. Soms komen eigenaren bij mij omdat bijvoorbeeld hun paard niet fijn loopt, maar als jij zelf helemaal vast zit, dan kan je paard ook niet lekker lopen. Dus als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor je dier!

Zo gaan we dit oplossen

Ik ga je hierbij helpen

Shiatsu is een eeuwenoude acupressuur methode, waarbij je wel van de acupunctuurpunten gebruik maakt, maar geen naaldjes zet. Hoe fijn is dat, dat je dus niet geprikt hoeft te worden. Het doet geen pijn! Natuurlijk voelt het ene punt prettiger aan dan de andere, maar pijn hoeft het niet te doen, dan geef ik gewoon wat minder druk. Jij mag dus aangeven wat prettig is. Echt ontspannen en genieten en niet schrap zetten. Ook fijn is dat je kleren niet uit hoeven, trek dus iets gemakkelijks aan waar jij comfortabel in kan liggen. 

Foto's uit de praktijk

Hier zie je een aantal foto’s uit de praktijk. Zo krijg je een beeld van enkele handgrepen, sfeer in de praktijkruimte en eventueel tape, crosslinqs of DongBang stickertjes die ik in kan zetten tijdens een behandeling. 

Wat anderen zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over een behandeling? Stuur gerust een berichtje.